V roku 2018 prišli do Nitry Zdravé časy. Prišli v dobe, kedy je čas pre človeka stále vzácnejší a má ho stále menej, v čase, kedy z každej strany počúvame o nepravidelnom a nezdravom stravovaní obyvateľstva.

Zdravé časy NitraZdravé časy NitraZdravé časy Nitra

Prečo Zdravé časy a zvýraznené V logu? Zdravé preto, že v našej kuchyni nenájdete klasický olej, fritézu, múku ani tučné jedlá, ktoré rýchlo zasýtia a nedodajú žiadnu energiu. Časy preto, že chceme ľudí naučiť, že nájsť si počas dňa čas na jedlo je ten správna cesta pre ich organizmus. Zvýraznené V značí hodinový ciferník, pripomínajúci čas aby sa nezabúdalo, a taktiež je prvým písmenom v slovách vitalita, vitamíny, výborné a víťazstvo, ktoré prinášame našim zákazníkom. Veľmi dôležité pre nás je ponúkať jedlo, ktoré naozaj chutí, a ktoré je kvalitné. Suroviny nám nedováža žiadny dodávateľ ale sami veľmi radi navštívime obchody a starostlivo vyberieme každú jednu potravinu. Baví nás prehrabávať sa v zelenine a ovocí a vyberať tie najlepšie kúsky. Rovnako dôležitý je pre nás aj správny hygienicko technologický postup, ktorý je odpoveďou na otázku, prečo dodávame chladené jedlá. Každý deň pripravujeme 5 jedál, z ktorých 3 až 4 prechádzajú tepelnou úpravou. Jednotlivé chody nepripravujeme naraz, a taktiež nie je možné doručiť všetkým zákazníkom balíky so stravou tak, aby neklesla teplota pod požadovanú normu. Z tohto dôvodu musíme jedlá po dovarení schladiť v špeciálnom zariadení, následne skladovať v chladničkách a rozvážať v chladiarenských autách. Zaručiť kvalitu a zároveň bezpečnosť je pre nás priorita. Kvalitu a bezpečnosť kontrolujeme sami, pretože jedlá, ktoré pripravujeme našim zákazníkom, sami aj konzumujeme, preto vieme, čo naši zákazníci jedia. Tento životný štýl sa nám páči a vyhovuje a aj to jeden z dôvodov, pre ktoré sme sa rozhodli vstúpiť na trh. Ako sa hovorí, sám si všetko spravíš najlepšie.

Zdravé časy Nitra Zdravé časy Nitra

Každý máme iné chute, veľa ľudí má intoleranciu na niektoré potraviny, niektorým niečo vyslovene nechutí. My to vieme a radi vychádzame našim klientom v ústrety. Sme malá firma, ktorá pozná svojich zákazníkov a je v našich možnostiach im vyhovieť.

Zdravé časy vstupovali na trh s dvomi základnými cieľmi.
Prvým je ponúkať našim zákazníkom správne stravovanie, pretože „Jesť správne je múdre“. Ponúkame kombinácie v podobe celodenného menu od raňajok po večeru, prípadne poldenného menu od obeda po večeru. Medzi našich klientov patria ľudia z rôznych pracovných oblastí a profesií, kde je čas vzácny a letí rýchlo. Oblasti, kde sa na jedlo zabúda a prichádza na rad večer, keď všetko skončí. S našim moderným stravovaním je jedlo vždy po ruke. Našimi zákazníkmi sú tiež maminky na materskej, ktoré sa chcú venovať svojej ratolesti a nie tráviť čas nakupovaním, varením a umývaním riadu.

Druhým cieľom je pomáhať ľuďom s nadváhou. Po siedmich mesiacoch, ktoré pôsobíme na trhu, sa môžeme pochváliť, že klientom, ktorí sa u nás dlhodobo stravujú, sa podarilo zhodiť nadbytočné kilogramy ale čo je najdôležitejšie, podarilo sa im váhu aj zastabilizovať. Nedošlo teda k jojo efektu, pretože s „Diétou nevyhráš, s nami áno.“

V Nitre nastal čas moderného a štýlového stravovania. Viac informácií nájdete na webstránke

Vaše Zdravé časy

Zdravé časy Nitra Zdravé časy Nitra