Otvorenie 18 jamkového golfového ihriska RED OAK pri Nitre určite patrí k dlhoočakávaným udalostiam golfistov, ktorí čakajú na to, kedy si budú môcť po prvýkrát vyskúšať nové ihrisko na Slovensku.

Ihrisko je otvorené pre členov klubu už od 20.5.201 a pozitívne reakcie nasvedčujú, že RED OAK sa zaradí medzi vyhľadávané destinácie hráčov. Krásne výhľady na rozsiahle ihrisko, Nitru, okolité historické pamätihodnosti a pohľad na dominantný Zobor sprevádzajú hráčov počas celej hry a poskytujú tak atraktívne prostredie. Americký architekt Kenneth Williams citlivo zasadil ihrisko do vlnitého reliéfu v blízkosti vzácnych dubovo-cérových lesov. Názov RED OAK vznikol práve v spojitosti s ojedinelým dubom, ktorý sa na jeseň zafarbí do červena a je typický pre lokalitu, kde sa rezort nachádza.


Golfové ihrisko pre skúsených i začínajúcich hráčov

Na začiatku príbehu RED OAK bola vízia postaviť golfové ihrisko v Nitre a ponúknuť tak hráčom novú destináciu a zároveň predstaviť tento krásny šport širšej verejnosti. Rozsiahle plochy ihriska umožnili postaviť široké ferveje, ktoré dokážu odpustiť chyby a zároveň odmeniť za presne mierené rany. Práve kombinácia férových podmienok s umne rozmiestnenými prekážkami zaručujú dobré podmienky pre začinajúcich hráčov rovnako ako aj pre skúsených golfistov. Výzvou pri hre je najmä hra na vlnitom teréne, čo núti hráčov premýšľať o vhodných pozíciach pre umiestnenie svojich rán. Silnou devízou prostredia sú krásne výhľady, ktoré hráčov sprevádzajú počas celej hry. Hráči tak si môžu vychutnať pohľady na symbol mesta Nitry, ktorým je vrch Zobor, na historický Dražovský kostolík z 11.storočia, Nitriansky hrad, dominantný Club House, či neustály výhľad na viaceré jamky starostlivo upraveného ihriska. Samozrejmosťou sú kvalitné cvičné plochy a unikátom na Slovensku je osvetlený driving range, ktorý tak ponúka hráčom možnosť trénovať i počas večerných hodín. Golfové ihrisko RED OAK tak spolu s rozsiahlymi cvičnými plochami poskytuje skvelé podmienky na hru a tréning pre skúsených aj pre začínajúcich hráčov.


Dominantný Club House so službami nielen pre golfistov

K ihrisku RED OAK neodmysliteľne patrí moderný Club House, ktorého výnimočná architektúra s tromi šikmými sedlovými strechami je inšpirovaná samotnou polohou rezortu pri Nitre symbolizujúc tri pohoria, ako ukončenie Tribečského pohoria a dominantný vrch Zobor. Club House ponúka nadštandardné zázemie pre hráčov, golfový obchod, priestranné šatne a taktiež možnosti prenájmu miestností za účelom súkromných akcií ako svadby, oslavy či firemné podujatia. V sezóne 2017 je ponuka služieb obmedzená z dôvodu finalizácie častí interiéru. V prevádzke tak bude recepcia, šatne a základné občerstvenie.

Red Oak Nitra


Ambiciózna vízia rezortu pre obyvateľov nitrianskeho regiónu

Otvorením ihriska sa začína postupne napĺňať vízia rezortu RED OAK stať sa preferovaným miestom pre obyvateľov regiónu poskytovaním prvotriednych služieb a vytvorením nadštandardných podmienok pre širokú golfovú verejnosť. Plány tohto projektu sú teda v skutku veľkolepé. Na jar 2018 sa otvorí celý Club House s kompletnými službami vrátane reštaurácie, čím sa rezort svojim zázemím nielen pre hráčov definitívne zaradí medzi slovenskú špičku. Poskytované služby rezortu sa postupne rozšíria o ďalšie športoviská, kurzy a aktivity, s cieľom prilákať širokú verejnosť z regiónu. Navyše, v okolí ihriska sa už pracuje na vybudovaní infraštruktúry pre rezidenčnú zónu zahrňujúc viac než 300 pozemkov určených pre individuálnu výstavbu. Lokalita sa tak vďaka unikátnemu prostrediu, nadštandardnej infraštruktúre a skvelej dostupnosti stane už čoskoro atraktívnym miestom pre život alebo dlhodobú investíciu.


Príďte si zahrať RED OAK už od 26. Augusta!

Už od 26. augusta bude RED OAK sprístupnený pre všetkých hráčov na hru. Ak ešte nieste aktívnym hráčom máte jedinečnú možnosť prihlásiť sa na kurz Zelenej Karty a získať tak oprávnenie k hre na všetkých golfových ihriskách ešte túto sezónu. Viac informácií o RED OAK Golf Club nájdete na web stránke www.redoakgolf.sk alebo na fanpage RED OAK Golf Club.

Red Oak Nitra



Zdroj: TS Red Oak