Dlhoočakávaná rekonštrukcia parkoviska na Wilsonovom nábreží sa stáva realitou. Parkovisko je uzatvorené od začiatku tohto týždňa.

Na potrebu súvislej rekonštrukcie som upozorňoval už pred niekoľkými rokmi. Parkovisko v centre Nitry, ktoré je plne využívané aj návštevníkmi mesta, nemôže byť v takom havarijom stave.

O využití tohto priestoru sa posledné roky viedli diskusie na zasadnutí zastupiteľstva a aj na internete. Zámer dvoch investorov po sebe postaviť tu namiesto parkoviska budovu neprešiel.

Súvislá oprava parkoviska bude stáť 123-tisíc eur, zhotoviteľom je firma Lauko, s.r.o. Zmluvne dohodnuté ukončenie prác je do konca augusta 2018.

Verím, že okrem nového asfaltu na parkovisku si kompetentné osoby všimli aj chýbajúci chodník z parkoviska na križovatku. Roky je na tomto mieste len vyšľapaný chodník, predtým trávnik.

Wilsonovo nábrežie Nitra, rekonštrukcia parkoviska Wilsonovo nábrežie Nitra, rekonštrukcia parkoviska Wilsonovo nábrežie Nitra, rekonštrukcia parkoviska Wilsonovo nábrežie Nitra, rekonštrukcia parkoviska Wilsonovo nábrežie Nitra, rekonštrukcia parkoviska Wilsonovo nábrežie Nitra, rekonštrukcia parkoviska



Zdroj: Nitralive.sk