Projekt Tabáň, ktorý Proxenta realizuje v centre Nitry, sa posunul do ďalšej svojej fázy. Vydané územné rozhodnutie nadobudlo právoplatnosť a projektový tím teraz pracuje na čo najskoršom udelení stavebného povolenia.

V najbližších mesiacoch sa plánuje zahájanie výstavby, spustenie predpredaja a „ostrého“ predaja bytov a nebytových priestorov.

Predpredaj plánuje Proxenta zahájiť v druhej polovici mája. Obnáša najmä spustenie jednoduchej tízingovej webstránky projektu, prostredníctvom ktorej sa budú môcť ozývať predbežní záujemcovia o kúpu. Týmto záujemcom, ako aj všetkým existujúcim klientom skupiny Proxenta, budú k dispozícii pôdorysy podlaží, vizualizácie a cenník, na základe ktorých si budú môcť predbežne rezervovať byty a obchodné priestory podľa svojich predstáv. V tomto štádiu tiež investor predstaví verejnosti prostredníctvom médií prvé vizualizácie a informácie o projekte.

Spustenie „ostrého predaja“ o niekoľko týždnov neskôr bude znamenať už spustenie plnohodnotnej webstránky, otvorenie showroomu, zverejnenie všetkých vizualizácií a informácií a odštartovanie marektingovej kampane.

Informácie nám dnes poskytla spoločnosť Proxenta.


A takto vyzerá Tabáň na novej vizualizácii a nové logo

Tabáň Nitra, nová vizualizácia Rezidencia Tabáň Nitra, logo



Zdroj: Proxenta