Telekomunikačný operátor SWAN ponúka v Nitre optický internet za výhodnú cenu

Optický internet s digitálnou televíziou len za 9,90 € mesačne prináša do Nitry telekomunikačný operátor SWAN. Pre Nitrančanov pripravil špeciálny balík Double Play Flexi, ktorý neponúka nikde inde na Slovensku. Akcia je určená obyvateľom sídlisk Chrenová, Klokočina a Párovce. Dostupnosť služieb na vašej adrese si môžete overiť na www.oznamujeme.sk.

Vysokorýchlostný optický internet 100/1 Mbit/s spolu s digitálnou televíziou prináša SWAN za bezkonkurenčnú cenu. V ponuke je viac ako 40 televíznych kanálov, z ktorých sedem je v HD kvalite – Markíza HD, STV1 HD, JOJ HD, JOJ Plus HD, ČT HD, Nova Sport HD a Fashion TV HD. Okrem nich uvedený balík obsahuje napr. štyri športové kanály, štyri hudobné, dva detské, dva spravodajské a samozrejme aj všetky celoslovenské kanály.

Optický 100-megový internet je určený širokému spektru užívateľov,“ vysvetľuje Michal Novotný, vedúci nitrianskej pobočky spoločnosti SWAN a pokračuje: „V rámci tejto ponuky, dostanú naši zákazníci navyše k dispozícii aj nový High Definition Set Top Box (STB), ktorý prináša vyššiu rýchlosť nielen pri prechádzaní menu digitálnej televízie, ale aj pri prepínaní.

Vďaka novému STB začal SWAN bezplatne poskytovať aj viaceré nové služby, napr. prístup na internet cez STB, či galériu fotografií Picasa a Flickr pre digitálnu televíziu. Zákazníci môžu zároveň využívať aj služby videopožičovne, čím získajú prístup k viac ako 200 obľúbeným filmovým titulom priamo v pohodlí svojej obývačky. Uvedené služby dopĺňajú ďalšie funkcie digitálnej televízie MAX multimedia, ako elektronický programový sprievodca (EPG), TV archív, Nahrávanie, funkcia zastavenie a pretočenia obrazu, TV mozaika, RSS správy, Web kamery a Teletext.

SWAN Logo | Optický internet s digitálnou televíziou len za 9,90 € mesačne

Pri službe TV archív, ktorú navyše noví zákazníci dostanú na mesiac zadarmo, majú ako jediní prístup k televíznemu vysielaniu až 7 dní dozadu. Divákom sa tak už nikdy nestane, že zmeškajú svoj obľúbený program. Zároveň SWAN koncom roka uviedol novú službu Nahrávanie, ktorá umožňuje vytvoriť si vlastné nahrávky vysielania z viac ako 80 TV staníc.
K dispozícií je 24 hodín priestoru pre nahrávky s možnosťou rozšírenia kapacity až na 168 hodín. Rovnako ako TV archív i služba Nahrávanie je pre nových zákazníkov na mesiac zadarmo.

Suma za skutočne bohatý balík služieb je len 9,90 € mesačne a okrem jednorazového zriaďovacieho poplatku 19,90 € už zákazník, ktorý sa zaviaže na 24 mesiacov, neplatí nič viac. „Ako v minulosti, tak aj teraz sa SWAN drží zásady, že akciová suma platí počas celej doby viazanosti bez ďalších skrytých poplatkov. Zákazníci nemusia mať obavu, že by sa suma po určitom období navyšovala, ako to býva zvykom u iných operátorov,“ dodáva Novotný.

Platnosť tejto špeciálnej akciovej ponuky pre obyvateľov mesta Nitra je obmedzená, objednávať je možné do 28. februára 2013 aj cez webstránku www.oznamujeme.sk.

Zdroj: SWAN