Dnes oslavujeme piate narodeniny

Vážení a milí čitatelia Nitralive.sk,

dnes 6. júna 2011 si pripomíname 5. výročie založenia nášho portálu. Dovoľte nám zhodnotiť doterajšie naše pôsobenie.

Projekt, alebo nazvyme to nápad, vytvoriť Nitralive vznikol z nedostatku informácií a hlavne foto-dokumentácie o novej výstavbe a projektoch v meste Nitra. Na začiatku bola webová stránka založená na bezplatnom zahraničnom portáli bez domény .sk. Stránka bola po grafickej stránke veľmi jednoduchá až nepríťažlivá. Svoj cieľ ale splnila - hŕstka projektov, ktorá sa v tej dobe v Nitre realizovala bola zverejnená na jednej stránke spolu s fotografiami. Pre zaujímavosť - nachádzali sa tam fotografie z miesta vtedy budúcej výstavby City Parku. Táto stránka však dlhú dobu nevydržala. Z jednotlivca vznikla skupinka ľudí, ktorá vytvorila prvú jednoduchú stránku už s doménou www.nitralive.sk.

Nitralive.sk logo

Nitralive začínal ako fórum - o projektoch a výstavbe sa diskutovalo a zdieľali sa fotografie a informácie, články sme neuverejňovali. Postupne sme tvorili stránku - pridávali jednotlivé moduly, premýšľali o tom, čo by sme chceli mať na titulnej stránke, aké rubriky vytvoríme a podobne. Od začiatku sa Nitralive profiluje ako portál hlavne o výstavbe a tejto filozofie sa držíme do dnešných dní. Okrem výstavby radi informujeme o rozvoji mesta vo všetkých oblastiach, nevyhýbame sa ani podujatiam v meste Nitra. Kvôli nedostatku ľudí prinášame správy zo športu a kultúry len zriedkavo. V budúcnosti to plánujeme samozrejme zmeniť. Naše fórum má stálych prispievateľov - veľa z nich to s nami "ťahá" už od vzniku portálu.

Nitralive.sk ako komunitný portál sa zaujíma o názory ľudí, dáva im priestor na vyjadrenie a snažíme sa poukazovať na problémy občanov Nitry.

Okrem Nitralive existovali v roku 2006 ešte stránky www.mojanitra.sk a www.nitraonoline.sk. Prvá menovaná prešla zmenou majiteľa a druhá zanikla.

Rok 2006

Počet priemerných denných unikátnych návštev: neznámy, odhadom 20 :)

Vzhľad stránky v roku 2007

Počet priemerných denných unikátnych návštev: neznámy, odhadom 80 :)

Vzhľad stránky v roku 2008

Počet priemerných denných unikátnych návštev: neznámy, odhadom 200 :)
V apríli 2007 malo fórum 1000 príspevkov, 24. decembra 2008 to už bolo 10 000

Vzhľad stránky v roku 2009

Počet priemerných denných unikátnych návštev: 350

Rok 2010/2011

Terajší dizajn webu je od júla 2010. Fórum prešlo transformáciou a ku dnešnému dňu je stav nasledovný:

Počet priemerných denných unikátnych návštev: 950
Fórum: Celkom užívateľov: 667
Celkom príspevkov: 19761
Celkom tém: 603
Celkom sekcií: 15
Celkom kategórii: 67

Poďakovanie

Chceli by sme sa poďakovať všetkým stálym ale aj novým návštevníkom Nitralive. Špeciálna vďaka patrí verným členom nášho FÓRA, s niektorými sa poznáme už aj osobne. Dôležitou súčasťou nás a Nitralive je naša rodina a známy - bez ich podpory a pochopenia by sme už asi neexistovali keďže stránku treba aktualizovať a o dianí v Nitre musíme byť informovaní dá sa povedať 24 hodín denne. Zostaňte nám verní!!!

Budeme radi, ak vyjadríte váš názor v diskusii pod článkom alebo vo fóre, kde sú na to zriadené sekcie Pochvaly a Kritika.

Vyhlásenie pre potencionálnych partnerov

V prípade záujmu o spoluprácu/podporu/reklamu projektu Nitralive.sk nás kontaktujte na emailovej adrese Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.