V sobotu 16.marca sa v Nitre konala akcia pod názvom „HIP HOP do tvojej hlavy!“

V sobotu 16.marca sa v Nitre konala akcia pod názvom „HIP HOP do tvojej hlavy!“, na ktorej oficiálne raper Osma dal pokrstiť svoj prvý sólo album „Logika vyššieho cielu“ svojmu kolegovi Labrakovi. Netradične sa alkohol vymenili za niečo symbolickejšie, viacej späté s koverom albumu, krstilo sa pieskom. Atmosféra akcie pripomínala staré dobré hip-hopové akcie, kedy ľudia prišli na koncert nie sa iba rozbiť, ale i niečo si vypočuť a popremýšľať na vecami.

Ako to býva na väčších akciách i tu od začiatku akcie sa vytvoril sklz a začalo sa rapovať na OPEN MIC-u až niečo pred jedenástou. Prvý sa nám predstavili Strana Východná skupina z Prešova a po nich dal niečo raper Ekcelent. Svoje veci si na pol hodinový set rozbalil DJ Jacob Bizzare. Ďalej podľa programu nasledovala dievčenská tanečná skupina CHICKS POWA z Nitry a potom prevzal mic Bratislavský raper MOMO. Vzduchom sa začal šíriť Slovenský pravý underground, MOMO-ve striktné rýmovanie sa dostávalo do hláv širokej verejnosti.

Viac sleduj na FB osmaLVC

Neskoršie na pódium vybehli chlapci za Obraz nás RECORDS, DJ IKN, Enkláva a Zlá Strava, ktorí zo sebou priniesli neskutočnú energiu, asi okolo jednej hodiny prišli narad krsty Osmovho albumu LVC a Skutkovho CD Posláni. Asi všetci, kt. stáli dole boli zvedaví na nové videoklipy z produkcie FXTR. S malými technickými problémami no nakoniec asi okolo pol druhej sa odpálili obidva nové klipy Osma - ACMP a Skutek - potrebujem vyjadreni. Záverečné vystúpenie patrilo Skutkovi a Osmovi, zazneli viacej známe veci ako Párovce-Štúrová, Zanalizuj toto, Uvedom si posun, Je čas ego obetovať ale i menej známe ako Ja vím, Posláni, Pseudozásadoví a mnoho ďalších. Akcia dopadla skvele a čo je podstatné ... v hlave ostal ten pravý HIP-HOP!

Fotogaléria


Osma KRST albumu LVC 16.3.2013

Osma - ACMP (semnu Skutek)

Skutek - Potrebujem vyjadrení (+ Labrak)




Zdroj: Obraz nás