Parkovisko na Wilsonovom nábreží je jedným z najfrekventovanejších v centre Nitry. Nachádza sa na ňom aj dobíjacia stanica pre elektromobily, parkuje tu množstvo áut z iných miest a zo zahraničia.

Parkovisko je platené - o tom absurdnejší je jeho stav! Počet výtlkov sa každým rokom zvyšuje, po zaplátaní sa diery rýchlo obnovujú a potom dlho čakajú na ďaľšie plátanie. Je leto, počasie vhodné na opravu parkoviska, márne však čakám, že k oprave príde. Mám pocit, že zodpovedné osoby z úradov ani po Nitre nejazdia/nechodia. Alebo chodia a je im to jedno. Ináč si neviem tento stav vysvetliť.

Fotografie som poslal na Mestský úrad v Nitre, som zvedavý na reakciu a následné riešenie. Obávam sa, že zalepenie výtlkov bude len dočasné riešenie a súvislá oprava bude možná až budúci rok. Investičné akcie totižto schvaľujú každoročne poslanci v zastupiteľstve. Pán viceprimátor Vančo sľúbil, že navrhne súvislú opravu v roku 2018.

Z parkoviska nevedie smerom k Mlynom chodník, ľudia si za tie roky vyšľapali chodník cez trávu, tá je zničená aj v jeho okolí. Vedľa je nefunkčný stĺp - ten tiež žiadam odstrániť.

Parkovisko Wilsonovo nábrežie Nitra - výtlky Parkovisko Wilsonovo nábrežie Nitra - výtlky Parkovisko Wilsonovo nábrežie Nitra - výtlky Parkovisko Wilsonovo nábrežie Nitra - výtlky Parkovisko Wilsonovo nábrežie Nitra - výtlky Parkovisko Wilsonovo nábrežie Nitra - výtlky



Zdroj: Nitralive.sk