Aktualizácia: POLÍCIA ZAČALA TRESTNÉ STÍHANIE A PODOZRIVÝ BOL OBVINENÝ

Vyšetrovateľka Odboru kriminálnej polície Krajského riaditeľstva PZ v Nitre obvinila podozrivého 39 ročného muža z obzvlášť závažného zločinu vraždy v štádiu pokusu. Zároveň bol spracovaný podnet na návrh na väzobné trestné stíhanie obvineného.

Doposiaľ vykonávaným vyšetrovaním nebolo zistené, že by sa obvinený voči poškodenej v minulosti dopustil násilného konania. Poškodená a aj obvinený sú mimo ohrozenia života a naďalej sú vykonávané procesné úkony.

Pôvodný text:

Krátko po poludní sa medzi Mlynárcami a Kynekom odohrala násilná udalosť, kedy muž po hádke opakovane bodol ženu a napokon aj seba. Ako nám potvrdila mjr.Mgr. Renáta Čuháková z KR PZ Nitra, stalo sa tak na Poľnej ulici v Nitre. Polícia uzatvorila cestu od priecestia v Mlynárciach po križovatku pri Klimaku.

"Policajné hliadky zistili, že na mieste sú dve zranené osoby, pričom pravdepodobne muž bodol viackrát ženu a napokon raz aj seba. Okolnosti prípadu sú nateraz predmetom vyšetrovania. Vzhľadom na prebiehajúce dokumentovanie prípadu a zisťovanie informácií nemôžeme verejnosti poskytnúť momentálne viac informácií. Urobíme tak hneď , ako to procesná situácia dovolí", informovala ďalej pani Čuháková.

O nešťastí sme informovali na našej FB stránke.



Zdroj: Nitralive.sk