Vaše poznatky prípadne fotografie zasielajte na Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.

14.2.2010

Za Nitrou za mestom, smer Cabaj- hneď za tabuľou Nitra

-skrížil sa tam kamión (cisterna), tvorili sa kilometrové kolóny, pluh nevedel prejsť a prehrnúť cestu, dopravu riadili policajty (3 .policajne auta) ... zdrzanie asi 30min

Fotografie



13.2.2010

Juraj: som asi 5km od Cabaja, uviazli sme v zavejoch, stala sa tu dopr. nehoda, takze stojime na mieste... Zacina mrznut a zotmelo sa. A co je najhorsie je to, ze cim viacej tu budeme stat, tym nam viacej zafuka auta... Toto je zle :(

Nitra - Jarok -
prejazdné len v jednom pruhu, aj to s veľkými problémami, Jarok - Zálužie - neprejazdné, rovnako veľké problémy Kynek - Lehota, Lehota - Zálužie. Veľké problémy sú aj na R1 pri Seredi v oboch smeroch, rovnako aj Nitra - Beladice.

Rádio Viva hlásilo:
Nitra - Topolčany pod Lefantovcami takmer neprejazdné, Nitra - Hlohovec len jeden pruh, aj to len tak tak.

Cesta neprejazdná medzi Ivankou a Mojmírovcami.

Cesty v Nitre sú prevažne mokré, na niektorých úsekoch sa v dôsledku vetra tvorí sneh na vozovke- na R1 pri čerpacej stanici Slovnaft v smere do BA, na Cabajskej ulici pri tabuli Nitra. Na Cabajskej sme stretli pluh. V centre mesta fúka menej tam je sítuácia normálna.

Plánovaná uzávierka R1 medzi Nitrou a Sereďou bola opäť odložená kvôli nepriaznivému počasiu na nedeľu. Potrvá od 9:00 do 12:00.

Video z Cabajskej

http://www.youtube.com/watch?v=KpSNC2ChCbw

Fotogaléria