Dnes deti materských škôl v meste Nitra vypomáhali v rámci projektu Drobci zdobia - zdobili živé stromčeky vlastnoručne vyrobenými ozdobami. Spolu 13 stromčekov je vystavených pri bočnej strane Galérie MLYNY a ďalších 14 stromčekov na pešej zóne.

Od 6.12.2017 od 12:00 hod. do 18.12.2017 do 12:00 hod. hlasovanie za najkrajší stromček na www.mlyny-nitra.sk

Víťazné stromčeky budú štedro odmenené, 1. miesto získa darčekové poukážky Galérie MLYNY v hodnote 1 500€, 2. miesto získa darčekové poukážky Galérie MLYNY v hodnote 1 000€ a 3. miesto získa darčekové poukážky Galérie MLYNY v hodnote 500€. Oficiálne odovzdanie výhier bude prebiehať 20.12.2017 vo vstupnej hale Galérie MLYNY. Projekt Drobci zdobia je organizovaný Galériou MLYNY spolu s Mestom Nitra. Vďaka deťom z materských škôl bude mesto Nitra krajšie, plné originálne vyzdobených vianočných stromčekov, ktoré dotvoria jedinečnú atmosféru sviatkov pokoja, lásky a radosti.

Fotogaléria

Deti z materských škôl v Nitre zdobili vianočné stromčeky, hlasujte za najkrajší Deti z materských škôl v Nitre zdobili vianočné stromčeky, hlasujte za najkrajší Deti z materských škôl v Nitre zdobili vianočné stromčeky, hlasujte za najkrajší Deti z materských škôl v Nitre zdobili vianočné stromčeky, hlasujte za najkrajší Deti z materských škôl v Nitre zdobili vianočné stromčeky, hlasujte za najkrajší Deti z materských škôl v Nitre zdobili vianočné stromčeky, hlasujte za najkrajší Deti z materských škôl v Nitre zdobili vianočné stromčeky, hlasujte za najkrajší Deti z materských škôl v Nitre zdobili vianočné stromčeky, hlasujte za najkrajší Deti z materských škôl v Nitre zdobili vianočné stromčeky, hlasujte za najkrajší Deti z materských škôl v Nitre zdobili vianočné stromčeky, hlasujte za najkrajší Deti z materských škôl v Nitre zdobili vianočné stromčeky, hlasujte za najkrajší Deti z materských škôl v Nitre zdobili vianočné stromčeky, hlasujte za najkrajší Deti z materských škôl v Nitre zdobili vianočné stromčeky, hlasujte za najkrajší Deti z materských škôl v Nitre zdobili vianočné stromčeky, hlasujte za najkrajší Deti z materských škôl v Nitre zdobili vianočné stromčeky, hlasujte za najkrajší Deti z materských škôl v Nitre zdobili vianočné stromčeky, hlasujte za najkrajší Deti z materských škôl v Nitre zdobili vianočné stromčeky, hlasujte za najkrajší Deti z materských škôl v Nitre zdobili vianočné stromčeky, hlasujte za najkrajší Deti z materských škôl v Nitre zdobili vianočné stromčeky, hlasujte za najkrajší Deti z materských škôl v Nitre zdobili vianočné stromčeky, hlasujte za najkrajší Deti z materských škôl v Nitre zdobili vianočné stromčeky, hlasujte za najkrajší Deti z materských škôl v Nitre zdobili vianočné stromčeky, hlasujte za najkrajší



Zdroj: Nitralive.sk