Hlasujte až do 15.7. a súťažte o atraktívne letné ceny!

Po priebežnom sčítaní hlasov obsadil prvé miesto v súťaži Wellness Hotel Patince, ostatné pozície súťažiacich atrakcií sú veľmi tesné.

Súťaž ale stále trvá, hlasovať sa dá do 15. júla, takže verejnosť stále môže výsledky zmeniť a každý kto pošle svoj hlas zároveň súťaží o atraktívne ceny. Hlasovať môže každý kto dosiahol 18 rokov a novinkou v tomto roku je, že môže poslať neobmedzený počet hlasov.

Momentálne môžu záujemci hlasovať aj v OC MAX v Nitre až do 15.7. do 21.00 hodiny. Stále sa samozrejme hlasuje aj na portáloch mojanitra, nitralive, mojelevice, mojekomarno, mojezamky a mojetopolcany.

Hlasovať môžete TU

Stále môžete poslať svoj hlas týmto súťažiacim atrakciám:

Hotel Kaštieľ Mojmírovce, Vadaš Thermal Resort Štúrovo, Lodný mlyn Kolárovo, Wellness Hotel Patince, Zámok Topoľčianky, Rekreačné zariadenie Margita-Ilona, Kaštieľ Château Béla a Hradisko Valy v Bojnej.

Pri určení priebežného poradia sme zohľadnili len internetové hlasovanie a hlasy odovzdané vyplnením hlasovacích kupónov počas otvorenia súťaže na podujatí Festival chutí, ktoré bolo v Nitre na Svätoplukovom námestí 3. júna 2017.

Súťaž už po ôsmykrát vyhlásila Agentúra EPS za podpory regionálnych médií a NSK.



Zdroj: Agentúra EPS