5. decembra 2016 sme informovali o odchode Hypernovy z nákupného centra Centro Nitra. Prvotné informácie sa potvrdili a dnes nám Centro potvrdilo príchod supermarketu Billa. Hypernova skončila k dátumu 31.1.2017.

Návštevníci sa môžu tešiť na nový koncept supermarketu Billa. Nová predajňa bude najväčšou v rámci Nitry. Ide celkom o 137. predajňu spoločnosti BILLA, ktorá je súčasťou medzinárodnej skupiny REWE. Otvorenie je naplánované na júl 2017.

KIKA nábytok

V OC Centro Nitra vznikne zároveň 1. prevádzka KIKA v Nitrianskom kraji. Obľúbený nábytkový obchodník obsadí priestory celej pôvodnej Hypernovy. Priestory prejdú kompletnou rekonštrukciou. KIKA otvorí najneskôr v septembri 2017. V rámci celkovej prestavby priestorov dôjde k premiestneniu prevádzky Jysk, ktorá otvorí predajňu v novom šate už vo štvrtok 23.3.2017.

Vlastník priestorov zabezpečil, aby počas prestavby nedošlo k výpadku predaja sortimentu potravín. V období marec - jún 2017 sú v OC Centro Nitra prevádzkované dočasné potraviny REMAplus, ktoré ponúkajú zákazníkom základný sortiment: čerstvé/trvanlivé potraviny, chlieb a pečivo, mlieko a mliečne výrobky, balené mäsové výrobky, ovocie a zeleninu, nápoje a drogériu.

V rámci rekonštrukcie priestorov dôjde taktiež k vybudovaniu nového prebaľovacieho kútika pre mamičky a k revitalizácii sociálnych zariadení pre návštevníkov OC.

Zatvorená Hypernova Centro Nitra



Zdroj: Centro Nitra