Už po tretíkrát sa spoločnosť Reydel Automotive rozhodla podporovať aktívnych ľudí a ich dobré nápady v rámci nitrianskeho okresu. „Cieľom nášho fondu je podporovať proaktívnych, sociálne zmýšľajúcich ľudí a podať im pomocnú ruku pri realizácii ich výborných nápadov. Stavili sme na hodnoty, ktoré v živote považujeme za najdôležitejšie: kultúra, zdravie, životne prostredie“ hovorí Jana Bogyóová, riaditeľka závodu. Projekty budú podporené sumou celkovo 22 500 €.

V minulom roku podporila firma prostredníctvom svojho fondu až 15 neziskových projektov – boli obnovené školské dvory a iné areály, zorganizované kultúrne i športové podujatia, zakúpené zdravotnícke pomôcky či vybudovaná alternatívna galéria na moste v Nitre.

Viac nájdete na webe nadácie na www.nkn.sk

Žiadosti o grant sa podávajú elektronicky v systéme nadácie, následne budú administrované a zaslané grantovej komisii. Pri rozhodovaní členovia komisie prihliadajú na originalitu a nápaditosť projektu, dlhodobý prínos pre konkrétnu komunitu či na zapojenie dobrovoľníkov do samotnej realizácie. Nadácia svojimi bezplatnými konzultáciami pomáha žiadateľom pri správnom vyplnení formulára aj pri formulovaní ich dobrých nápadov. Konzultácie sú bezplatné a je možné o ne požiadať telefonicky aj prostredníctvom e-mailu. Uzávierka prijímania žiadostí je 31. marca 2017.

Podmienky získania grantu sú zhrnuté v grantovej výzve na www.nkn.sk.

Reydel grant Nitra 2017



Zdroj: NKN