Majitelia fenky a psíka z Nitry nás poprosili o pomoc pri ich hľadaní.

Prečítajte si prosím ich prosbu nižšie:

Nešťastná náhoda, ktorá nám priniesla plno sĺz a ťažkých chvíľ, ktoré boli a sú súčasťou nášho uplynulého týždňa. Presne tá náhoda, ktorú pokladáte za niečo, čo sa práve Vám nikdy nemôže stať. Stalo sa a späť to už nik bohužiaľ nevráti. Doma je ticho, smutno, pretože nám tu chýbajú dvaja členovia našej rodiny, nášho každodenného vstávania, zaspávania, žitia ... Prebdené noci, počas ktorých nám zviera hrdlo pri pomyslení, že sú niekde tam vonku, v zime, či možno u človeka na dvore, ktorý im nedá ani len kúsok deky na zahriatie. Chýbajú nám, tak veľmi, no to asi nemusíme vysvetľovať hlavne tým, ktorých doma každodenne vítajú rovnaké vrtiace sa chvosty, na ktoré sme sa aj my vždy tešili cestou z práce. Práve preto, Vás z celého srdca prosíme o pomoc nájsť Shaggyho a Kaili a vrátiť ich domov, k nám.

Kaili, čierna fenka s bielym fľakom na hrudi o niečo vyššia od druhého psíka menom Shaggy, svojou dĺžkou pripomínajúci jazvečíka, taktiež čierny s bielymi a hnedými znakmi na tvári a labkách ako na fotke, ktorí sa stratili 2.1.2017 v Dvoranoch nad Nitrou. Odvtedy uplynulo už mnoho dní, ktoré trávime spolu s priateľmi a dobrovoľníkmi v autách, za počítačmi, alebo s telefónmi v rukách. Snažíme sa zo všetkých síl spraviť všetko preto, aby sa nám ich podarilo nájsť, no sami už nato nestačíme, pretože môžu byť naozaj kdekoľvek. Posledné informácie od údajných svedkov sú, že sa motali okolo pána, ktorý pri nich spomalil sediac v modrom aute neznámej značky a je možné, že ich doň aj naložil a zobral, možno domov, možno k nejakému veterinárovi, či vzdialeného útulku, no proste kamkoľvek. Napriek tomu si nemôžme byť istí, či išlo naozaj o našich psov, pretože to mohli byť len veľmi podobní psíkovia z okolitých domov v dedine, ktorých sme počas nášho pátrania našli hneď niekoľko, no predpokladáme, že by sa mali nachádzať v niektorej z obcí medzi Nitrou a Topoľčanmi.

Budeme vďační za akékoľvek informácie a akúkoľvek pomoc, či už pri zdieľaní na sociálnych sieťach, alebo ústnom podaní nášho príbehu susedom, priateľom, či rodine. Veríme, že nás práve Vaša pomoc privedie k našim psíkom, že nájdeme človeka, ktorí ich má možno doma a ani len netuší ako za nimi my smútime. Dúfame, že sú v poriadku, nevzdávame sa a hľadáme ako ich, tak každý jeden spôsob, ktorý nám pomôže vrátiť ich k nám, ku svojej rodine, do tepla domova. Ďakujeme všetkým, ktorí nám v týchto pre nás neľahkých chvíľach poskytnú pomocnú ruku.

Link na FB udalosť

Psíci