Spoločnosti ARRIVA a Slovak Lines zriaďujú od 1. októbra 2015 novú spoločnú dopravnú službu, ktorá rozšíri doterajšie spojenie medzi Slovenskom a letiskom Schwechat, resp. centrom Viedne. Na úvod začínajú spoločnou prevádzkou linky na trase Nitra – Bratislava – Schwechat – Viedeň, kde budú autobusy premávať denne v oboch smeroch. Postupne plánujú so zahraničím spojiť celé Slovensko. Dopravu cestujúcich na trase Nitra – Bratislava bude denne zabezpečovať 14 spojov, na trase Bratislava – Schwechat – Viedeň si cestujúci budú môcť vybrať každý deň z 23 spojov. Lístky za najvýhodnejšie ceny sa dajú kúpiť online na stránke https://listky.arrivaexpress.sk/, pričom samostatné lístky na trasu Bratislava – Schwechat – Viedeň sú naďalej k dispozícii na stránke www.slovaklines.sk

ARRIVA EXPRESS ponúka na trase Nitra – Bratislava a späť cestovné lístky za momentálne najvýhodnejšie ceny. Spiatočný lístok za 3 eurá je potrebné si zakúpiť online na stránke https://listky.arrivaexpress.sk. K lístku získa cestujúci automaticky aj miestenku a prepravu jedného kusu batožiny zdarma. Na trase Bratislava – Schwechat – Viedeň si následne cestujúci podľa svojich potrieb (napríklad aktuálneho príletu a odletu) vyberie nadväzujúci spoj. Riešenie je výhodné aj pre ľudí, ktorí cestujú do Rakúska a plánujú zastávku v Bratislave. Dopravcovia garantujú, že v prípade meškajúceho lietadla možno cestovný lístok využiť na ktorýkoľvek nasledujúci spoj v deň platnosti cestovného lístka.

Cenník platný od 1. októbra 2015 – pre predaj online prostredníctvom https://listky.arrivaexpress.sk/

Arriva Express cenník Nitra - Viedeň

Pri nákupe online lístkov na trase Nitra – Bratislava – Schwechat – Viedeň môže cestujúci využívať aj výhody vernostného programu ARRIVA KONTO, ktorý umožňuje registrovaným zákazníkom zbierať vernostné kredity za každú uskutočnenú cestu. Za každé 1 euro získa cestujúci 1 kredit v hodnote 0,05 EUR. Za získané kredity môže následne nakupovať ďalšie cestovné lístky.


Zdroj: Arthur media, s.r.o.