Uvoľnená atmosféra a výborná zábava – také bolo otvorenie predajne New Yorker v Nitre v stredu 28.5.2008.

Nitra, 29.5.2008 – V nitrianskom obchodnom centre Galéria to žilo! Konalo sa tu totiž otvorenie prvej predajne New Yorker v Nitre. Práve do New Yorker zavítala i slovenská speváčka Anawi. Svojimi hitmi z nového albumu a moderovaním súťaží pre návštevníkov poriadne rozprúdila atmosféru. Otvorenie obchodu bolo výnimočné a nielen tínedžeri si prišli na svoje. DJ JTBIG po celý deň mixoval super hudbu a návštevníci mali možnosť využiť i stylingový kútik kaderníctva KLIER, kde sa mohli nechať zadarmo učesať podľa najnovších módnych trendov.

Prvý deň New Yorker v Nitre bol v znamení super zábavy. Anawi zaspievala niekoľko svojich hitov a spríjemnila návštevníkom nakupovanie moderovaním množstva súťaží. V nich mohol každý vyhrať zaujímavé ceny a príjemne sa pobaviť. Image sympatickej speváčky dotvorili kúsky z najnovšej letnej kolekcie amisu a fishbone sister od New Yorker, ktoré si sama vybrala. S Anawi to v Nitre skrátka poriadne ožilo!

O dobrú atmosféru sa v New Yorker staral aj DJ JTBIG, ktorý celý děn mixoval štýlovú hudbu. Súťaže a krátke rozhovory zákazníkov s Anawi nielen o móde pritiahli do New Yorker návštevníkov, ktorí tu nakúpili trendy oblečenie za veľmi priaznivé ceny. Zákazníci odchádzali z predajne New Yorker plní elánu a nadšení.

New Yorker tu na viac ako 730 m2 predstavil novú letnú kolekciu 2008 svojich piatich exkluzívnych značiek amisu, fishbone, fishbone sister, smog a censored. Nový obchod je už 17. pobočkou tohto módneho predátora na Slovensku. V New Yorker si prídu na svoje nielen tínedžeri, ale aj tí, ktorí sa zaujímajú o najnovšie svetové trendy a chcú byť vždy in. Návštevníci si tu môžu vyberať z ležérnych outfitov, trendy modelov a doplnkov alebo z najnovšej kolekcie plaviek a spodnej bielizne. Prídite i Vy navštíviť novootvorenú predajňu New Yorker v obchodnom centre Galéria v Nitre.

New Yorker v Nitre je už 17. otvoreným obchodom na Slovensku
a viac ako 617. predajňou v Európe.
Tešíme sa na Vás!
New Yorker Store
OC Galéria
Bratislavská 5
949 01 Nitra

 

Otváracie hodiny:
PO – NE: 9:00 – 21:00


New Yorker
V oblasti mladej módy patrí spoločnosť New Yorker k lídrom európskeho trhu. Vznikla v roku 1971 a v súčasnosti je so svojimi viac než 600 predajňami zastúpená už v 23 krajinách Európy a Ázie. Spoločnosť vstúpila na slovenský trh v roku 2004 otvorením svojho prvého obchodu v Bratislave. V súčasnosti má spoločnosť New Yorker na Slovensku 17 predajní. Hlavným cieľom spoločnosti je dosiahnuť vedúce postavenie na európskom trhu mladej módy. Do konca roku 2008 chce spoločnost rozšírit sieť predajní až na 700 obchodov. Cieľovej skupine mladých ľudí vo veku od 14 do 35 rokov ponúka New Yorker kolekcie v najnovších módnych trendoch za atraktívne a dostupné ceny. Sortiment pozostáva z 5-tich vlastných značiek: fishbone a fishbone sister (športové oblečenie a bežné oblečenie, uvoľnený mestský štýl); amisu (štýlové oblečenie pre mladé ženy pre každodenné nosenie); smog (trendy oblečenie pre mladých mužov); censored (spodná bielizeň a plavky).

Fotogaléria: