V sobotu 17. novembra o 15:00 hod. sa na Svätoplukovom námestí koná protest s podtitulkom "Berieme si späť našu krajinu! NITRA." Táto celoslovenská výzva už koluje na internete niekoľko týždňov, jej cieľom je prilákať čo najviac ľudí do centier miest a docieliť tak zmeny v našej krajine podobne ako boli protesty Gorila.

Viac informácií získate na stránke www.1711.sk, tiež sa môžete pridať do skupiny na sociálnej sieti Facebook.

Požiadavky

v zmysle čl.32 ústavy SR vyslovujeme vláde ako aj prezidentovi SR nedôveru a z uvedeného dôvodu trváme: na okamžitom

1) rozpustení parlamentu
2) zastavenie "reforiem" proti ľuďom
3) audit verejného dlhu
4) precízna regulácia strategických odvetví
5) zabezpečenie potravinovej a ekonomickej sebestačnosti
6) potrestanie vinnikov

Odôvodnenie:

1.) Trváme na demisii celej Vlády SR nakoľko posúva krajinu do nepredstaviteľnej ekonomickej a morálnej katastrofy, žiadame rozpustenie Parlamentu a odstúpenie hlavy štátu.

2.) Požadujeme okamžité zrušenie všetkých reforiem namierených proti ľuďom.

3.) Požadujeme audit verejného dlhu Slovenska, s moratóriom na splátky dlhu, pretože slúžili súkromným záujmom a nie v prospech všetkých občanov.

4.) Požadujeme obnovenie verejnej kontroly strategických odvetvi, ktoré sú dôležite pre spoločnosť: poľnohospodárstvo, bankovníctvo, energetika, vodne hospodárstvo, zdravotníctvo, vzdelávanie a riadenie životného prostredia.

5.) Okamžité spustenie procesov,vymenovanie úradníckej vlády, sfunkčnenie referenda, nový volebný zákon atď, smerujúcich k zabezpečeniu ekonomickej a potravinovej sebestačnosti, zabezpečenie podpory národného hospodárstva + vymanenie sa z područia EÚ dlhov a sankcii.

6.) Vyvodenie trestnej, politickej a morálnej zodpovednosti vinníkom , ktorí okradli, ožobráčili, zdevastovali, zničili a rozpredali Našu vlasť za posledných 23 rokov!

Video




Protest 17.11.2012


Zdroj: 1711.sk, FB