Trogárky na výjazde :D

Nitrianski hokejoví juniori aj s veľkou čiastkou skalných fanúšikov sa prebojovali cez HK Slovan Bratislava do semifinále.
Po velice napínavom boji ich napokon zdolali a mi tu pre vás máme report od ich fanyniek, ktoré samozrejme nesmeli chýbať ani na bratislavskom Slovane.
20.marca približne o pol jednej sa päť pekných trogárok zišlo na autobusovej stanici v Nitre. Dobre naladené s veľkým optimizmom nastúpili do žltého expresu, ktorý mal namierené priamo do Blavy. Po príchode do obchodného centra Polus City boli nitrianky veľmi prekvapené. Postretávali veľa známych ľudí z Nitry, ktorí tiež prišli podporiť nádejných nitrianskych juniorov. Napokon sa spolu všetci vybrali do Samsung arény. Na počudovanie bol štadión prázdny. Iba 2A tribúna bola z časti zaplnená nitrianskymi fanúšikmi, či už išlo o rodičov, nehrajúcich hráčov, kamarátov, priateľky, alebo aj o nás "trogárky" :) Kamery boli pripravené, foťáky naštartované, dresy oblečené (za ktoré samozrejme ĎAKUJEME) a mohlo sa začať hrať. Chlapcov pri vstupe na ľad milo prekvapilo mnohopočetné hosťo-domáce publikum. Ako povedal jeden z hráčov, "boli sme prekvapení, cítili sme sa ako doma", a aj práve o to nám išlo nie? Tí, ktorí majú radi hokej, vedia o čom hovorím, keď najdôležitejšie je hrať pre seba, divákov, rodičov, kamarátov. Po napínavej hre Nitrania nakoniec vyhrali a postúpili už do semifinále, ktoré odohrajú s prvými z tabuľky s Košicami. Prvý zápas hrajú v nedeľu 23.marca o 17hod na domácej pôde v NITRA ARÉNE a aj týmto Vás chcem všetkých pozvať, aby ste prišli podporiť aj vy naše mladé nádejné talenty, ktoré pomaly ale isto majú blízko k medailám.


Ďakujeme chlapci za pekne predvedený hokej a držíme Vám všetkým palce.

Fotogalériu nájdete na tomto odkaze.

-d-