Neexistujúce vodorovné značenie na ulici Napervilská

Dobrý deň pán Panský!

V mene všetkých vodičov mesta Nitry i cudzích Vám srdečne dakujem za veľmi pekné a kvalitné "vodorovné vyznačenie" Napervilskej ul. od križovatky pod Zoborom po most na Predmostí. Celý rok nám to veľmi pomáhalo pri správnom zaraďovaní,odbočovaní a pod.,ale hlavne čo je podstatné,vyvolávalo to veľa zmätkov a nervozity.Celý rok na veľké množstvo sťažností od občanov ste sa vyhovárali na pripravované práce,ktoré ako sme predpokladali sa ani neuskutočnili.A tak sme opäť ušetrili z rozpočtu.Čo nás po službe občanovi.
S pozdravom

Jozef

Reakcia na príspevok, pridané 17.9.2009 11:03:02, IP: 83.168.153.93

Odpoveď:

Dobrý deň.

Viem o tejto situácii. Boli sme viac krát požiadaný o zriadenie vodorovného dopravného značenia. Avšak v rozpočte mesta sú vyčlenené finančné prostriedky na realizáciu okružnej križovatky pri križovaní s miestnou komunikáciou Napervilská. Začiatok prác bude v 10. mesiaci. Termín začiatku výstavby som žiaľ nemohol ovplyvniť. Ak by som zabezpečil obnovu dopravného značenia a začala by sa následne výstavba okružnej križovatky, možno by ste mi napísali ako sa na meste hospodári, že sa nehospodárne vynakladajú finančné prostriedky, ktoré sú tvorené aj z Vašich daní, keď bolo obnovené dopravné značenia a následne zničené výstavbou križovatky.

S pozdravom

Ing. Ján Pánský, Referát cestného hospodárstva a miestnych komunikácií


Komentár NitraLive!Pán Pánsky síce píše o začiatku výstavby 10. mesiac v roku, ale ako sa dalo čakať tak sa nič nedeje a je 24. októbra 2009. Čiary na ceste sa už fakt mohli namalovať pred pol rokom a nebol by problém. Na Napervilskej nie je vidno žiadne čiary a tak tam vznikajú nebezpečné situácie, pretože nevidno kde je odbočovací pruh na ulicu Nábrežie mládeže. Ide pritom len o pár čiar na pomerne krátkom úseku.