Nájsť spoľahlivého partnera, ktorý vám zabezpečí prvotriedne logistické služby, nie je nič jednoduché. Na trhu sú tisícky dopravných spoločností a stovky špeditérov a logistických firiem, z ktorých je veľmi ťažké vybrať tú, ktorá najlepšie spĺňa práve vaše požiadavky. Ak pôsobíte v automobilovom priemysle, je pre vás výber logistického partnera celkom určite strategickým rozhodnutím, na ktorom môže stáť i padať úspech vášho podnikania. Hľadáte logistického partnera a dopravcu, ktorý sa postará o dodávky vašich výrobkov do automobilky Jaguar Land Rover v Nitre? V tom prípade potrebujete firmu so skúsenosťami v automobilovom sektore, ktorá dokáže pripraviť riešenia šité na mieru, dosahujúce vysokú úroveň kvality a spoľahlivosti. Kde ju hľadať?

Prečo spolupracovať s DB Schenker

DB Schenker je logistická spoločnosť, ktorá vám pripraví ponuku prepravy prispôsobenú vášmu podnikaniu. Je to druhý najväčší poskytovateľ logistických a prepravných služieb na svete. Máte obavy, že takáto veľká spoločnosť vám nedokáže vyhovieť? Aby DB Schenker získal viac ako 700-tisíc spokojných klientov, musel ponúkať špičkové služby hneď od svojho vzniku až dodnes. Ročne prepraví 99 miliónov cestných zásielok v Európe a nechýba ani námorná preprava – za rok doručí 2 milióny lodných kontajnerov. Ak je svetová dvojka málo a hľadáte jednotku, DB Schenker je najväčším železničných a cestným dopravcom v Európe a vedúcu pozíciu má aj v leteckej preprave.

Aké služby vám spoločnosť ponúka

Ak ste si vybrali DB Schenker ako svojho logistického partnera, môžete sa tešiť na spoluprácu s firmou, ktorá má 25-ročné skúsenosti v automobilovom sektore, flotilu dopravcov s vozidlami prispôsobenými požiadavkám sektora a poskytne vám know-how získaný na projektoch z celého sveta. Aké druhy služieb DB Schenker ponúka? Špičková cestná preprava, ktorá sa postará o distribúciu, obstarávanie, after sales či zásobovanie výroby, je samozrejmosťou. Táto logistická spoločnosť je aj vďaka spolupráci so svojou sesterskou spoločnosťou DB Cargo európskou jednotkou v železničnej preprave. Denne sa 250 vlakov v službách DB Schenker stará o prepravu hotových vozidiel, ale aj jednotlivých komponentov nielen v celej Európe aj Číne.

DB Schenker patrí medzi svetovú špičku v oblasti leteckej a námornej prepravy. Aké služby vám spoločnosť ponúka tejto sfére? Len tie najlepšie, pretože spolupracuje s najväčšími leteckými a námornými špeditérmi a svojich pracovníkov má na najvýznamnejších letiskách a prístavoch. Chcete dopravcu, ktorý vám ponúkne komplexné služby? DB Schenker sa postará aj o kontrakčnú logistiku pre celý odberateľsko-dodávateľský reťazec počas jeho procesu. Hľadáte spoľahlivého partnera, ktorý sa postará o dopravu do automobilky v Nitre? Práve ste ho našli, je ním DB Schenker.

DB Schenker DB Schenker

Zdroj: PR článok