Návštevníci sa môžu tešiť na interpretov ako Separ, Gleb, DJ Andee a DJ Spirit, Radiopieces, Virvar a Naivný kabaret.

Študentský parlament Univerzity Konštantína Filozofa sa opäť chystá pritiahnuť všetkých svojich priaznivcov a návštevníkov jedinečným hudobným zážitkom na festivale ŠPUKFEST. Podujatie sa uskutoční 7. mája o 16.00 h v priestoroch Amfiteátra v Nitre, na pódiu sa vystriedajú hudobní majstri rôznych žánrov, ktorí dokážu osloviť široké spektrum poslucháčov.

Medzi hlavných interpretov budú patriť Separ a Gleb, známi svojimi dynamickými textami a nezameniteľným štýlom. Ich vystúpenie určite rozprúdi krv v žilách všetkých fanúšikov rapovej hudby. Okrem toho sa môžu tešiť na nezabudnuteľné sety, energické mixy a neustále inovácie na pódiu v podaní DJ Andee a DJ Spirit, predstavia sa aj ďalší interpreti ako Radiopieces, Virvar a Naivný kabaret, ktorí dodajú podujatiu štipku experimentovania a novátorstva. Ich vystúpenia určite prinesú do festivalovej atmosféry zaujímavé a nečakané momenty.

Festival ŠPUKFEST je jedinečnou príležitosťou pre všetkých milovníkov hudby, kultúry a zábavy pridať sa k spoločenstvu študentov Univerzity Konštantína Filozofa a zažiť nezabudnuteľný večer plný hudobných zážitkov a pohody. Príďte a pripojte sa k nám!

Podujatie sa koná v rámci Nitrianskych univerzitných dní 2024, organizátorom podujatia je Študentský parlament Univerzity Konštantína Filozofa v Nitre, hlavnými partnermi podujatia sú UKF v Nitre, Mesto Nitra, Nitriansky samosprávny kraj.

Podujatie sa po prvýkrát koná v priestoroch Amfiteátra v Nitre. Vstupenky sa dajú kúpiť na: tootoot.fm

Predaj online vstupeniek do 5. mája. Cena vstupenky online 7 eur.
Predaj vstupeniek na mieste 10 eur.

ŠPUKFEST 2024 po prvýkrát na Amfiteátri v Nitre



Zdroj: Mgr. Lucia Spodniaková, predsedníčka Študentského parlamentu UKF v Nitre