Po prvýkrát sa v Nitre na Svätoplukovom námestí v dňoch 12.10. – 14.10.2018 uskutoční vo veľkom pivnom stane NITRÁNSKY OKTÓBERFEST. Organizátor tohto podujatia Pavol Obertáš za občianske združenie Nitrafiesta pozýva všetkých na trojdňový festival kvalitného piva z malých remeselných pivovarov zo Slovenska, Čiech a zahraničia v spojení s chutným street foodom priamo na námestí.

V pivnom stane ochutnáte čapované pivá z malého nitrianskeho pivovaru Hop Grup (8 druhov), slovenské, české a zahraničné pivá z rôznych pivovarov od Pivotéky Nitra (16 druhov), ktoré si návštevníci tohto podujatia vybrali v ankete a skvelé čapované bavorské pivá od Bavarian Slovakia (6 druhov), ktorý je výhradným dovozcom najlepších bavorských pív Erdinger, Ayinger a Aecht Schlenkerla. A aby tú nemeckú atmosféru Októberfestu nedotvárali len nemecké pivá, tak pre návštevníkov bude na podujatí podávaný aj nemecký likér Jägermeister.

K dobrému pivu samozrejme patrí kvalitné jedlo pripravené priamo pred vami tzv. street food, kde si určite každý vyberie zo širokej ponuky burgrov, hot-dogov, hranoliek, či grilovaného mäska, alebo z rôznych iných druhov slaného a sladkého street foodu napríklad chocokebab, trdelníky plnené nutellou a zmrzlinou, alebo minipalacinky.

Nitránsky Októberfest to sú výnimočné pivá, chutné jedlo a rodinná atmosféra v centre mesta.

Hudobní hostia
Kapely:
FIVE+ , Kristián Révay, Walk On, String&Croon, SEMATAM, DORA, Ukitas, Hoväda.sk

Hlavnými partnermi tohto podujatia sú:

- pivovar Hop Grup
- Pivotéka Nitra
- Bavarian Slovakia
- Jägermeister

Mediálnym partnermi podujatia sú portály Nitralive a Nitradeň a reklamná agentúra SI-TO.sk.

Link na udalosť: https://www.facebook.com/events/301314427291935/

Nitránsky Októberfest 2018