Už po piaty krát sa 22.9.2018 v Nitre na Svätoplukovom námestí uskutoční moderný mestský trh – NITRÁNSKY RÍNEK. Organizátori podujatia manželia Pavol a Katarína Obertášoví z Nitrafiesta o.z. pripravili aj na jesennom rínku pre obyvateľov Nitry a návštevníkov rínku bohatý program a množstvo zaujímavých predajcov.

Jesenný rínek je organizovaný opäť vo veľkom formáte nakoľko záujem predajcov a návštevníkov rastie aj z dôvodu pozitívnych ohlasov a s dopytom nitrančanov po kreatívnej tvorbe malých remeselníkov a dopytu produktov malovýrobcov potravín.

Mimo bohatej ponuky rozmanitých predajcov je postarané aj o bohatý kultúrny program a to aj vďaka tomu, že toto podujatie je realizované s finančnou podporou Nitrianskeho samosprávneho kraja. Samozrejme tento projekt sa uskutočnil aj vďaka finančnej podpore Nadácie ZSE, kde priaznivci Nitránskeho rínku hlasovaním určili, že jedným z podporených projektov bude aj Nitránsky rínek, za čo im patrí veľká vďaka.

Na rínku vystúpia:

Gemini – írska a keltská hudba, Lana Trident – tribal dance, Notový Danny – hudobno zábavná show pre deti, Zlomená Nota – hudobné vystúpenie, DORA – hudobné vystúpenie.

Popri týchto vystúpeniach vás čakajú tvorivé dielne pre deti, interaktívna výstava s logickými a zábavnými exponátmi od ZSE. Zoznam predajcov jesenného Nitránskeho rínku nájdete TU.

Pozývame všetkých obyvateľov Nitry aj návštevníkov, aby prišli v sobotu 22.9.2018 na Nitránsky rínek a svojou návštevou podporili šikovných a kreatívnych ľudí z celého Slovenska, zároveň ochutnali množstvo rínkových špecialít a lahodných nápojov. Veríme, že touto aktivitou oživíme opäť centrum mesta a Nitránsky rínek si bude získavať viac a viac svojich priaznivcov z radov návštevníkov, ale aj predajcov a podarí sa nám pokračovať v tejto tradícii. Poďakovanie samozrejme patrí všetkým partnerom tohto podujatia.

Link na udalosť: https://www.facebook.com/events/340437579825508/

Nitránsky rínek 2018 (22. september) na Svätoplukovom námestie



Zdroj: po