Na toto podujatie všetkých srdečne pozývajú organizátori manželia Pavol a Katarína Obertášoví z OZ Nitrafiesta.

Miesto a čas podujatia - plocha Klokočinského jarmoku 18.augusta 2018 v čase od 13:00 do 22:00 hod.




Pre návštevníkov organizátori pripravili zaujímavé vystúpenia a atrakcie.
Pre detičky bude od 15,00 hod. do 19,00 hod. pripravený skákací hrad a cukrová vata aj vďaka partnerovi podujatia Raiffeisen banke.
O 15,00 hod. vystúpia dve mladé slečny z hudobného zoskupenia Ukitas, ktoré zahrajú známe hity, ktoré znejú na ukulele v ich podaní veľmi pohodovo a príjemne.
Po Ukitas príde na rad tanečné vystúpenie skupiny La Guiri, kde tanečníčky zatancujú jive a brazílsku sambu a zavlnia sa v rytmoch Hawaia, taktiež predvedú krátky workshop samby.
Ďalším účinkujúcim bude mladá hudobná formácia z Nitry kapela Walk On, ktorá zahrá populárne súčasné aj staršie hity. No a perličkou večera bude vystúpenie nitránskeho rappera z Klokočiny Kaidžasa spolu so Svetový Hlasom a Dj Luccom, ktorý sa postará o zábavu až do konca podujatia.
O skvelé letné drinky, ktoré k Letnej zábave patria sa postará reklamný partner tohto podujatia značka METAXA. Nadšenci street foodu si prídu na svoje, pretože o kvalitné jedlo sa postarajú chalani z Ponk Ulice, či Chefs Club, alebo budete môcť ochutnať Kolbice, ktoré vám chutili na Nitránskom Street Food Feste. Burgre, hot dogy, či mexické špeciality ako sú burritos alebo slovenské podpecníky budete môcť zapiť chutnými remeselnými pivkami od Pivotéky Nitra. Nezabudli sme ani na chutnú kávu od Coffee Pablo.
Takže všetkých srdečne pozývame na Letnú zábavu na Klokočine, kde radi uvidíme všetky vekové kategórie, ktoré majú radi hudbu, zábavu a susedské posedenie na sídlisku Klokočina.

Poďakovanie patrí všetkým partnerom podujatia: METAXA, Nitralive, Nitradeň a Raiffeisen BANK.

Video pozvánka od Kajdžasa



Letná zábava na Klokočine Letná zábava na Klokočine