Posledná augustová sobota bude na sídlisku Klokočina patriť rozlúčke s letom v podobe podujatia s názvom Letná zábava, ktoré prinesie spojenie chutného jedla, nápojov a zábavy, a na ktoré všetkých srdečne pozývajú organizátori Nitrafiesta OZ a OZ Pod trnkami Nitra.

Miesto a čas podujatia - plocha Klokočinského jarmoku 26.augusta 2017 v čase od 13:00 do 22:00 hod.

Návštevníkov roztancujú v rytme latino tancov tanečníci z tanečného zoskupenia Mário Lopez Dance Company. Ďalším skvelým hudobným zoskupením bude Taste of Brass Orchestra, ktorí zahrajú staré songy Ameriky zo 60.rokov a večer ukončí mladá rocková kapela DORA (Dora Official), ktorá predvedie svoje rockové verzie slovenských ľudových piesní, tak ako ich ešte nepoznáte.

Samozrejme popri hudobných zážitkoch, budú mať návštevníci jedinečnú príležitosť vidieť pripravovať a hlavne ochutnať pečeného býka.

Nadšenci pouličného jedla si prídu na svoje s obľúbeným menu od Bearded Brothers Nitra, ktorí budú pripravovať hamburgre, hot dogy, tacos a ich skvelú zmrzlinu. Výborné podpecníky bude pripravovať veselý kolektív Podpecníky originál.

Všetky tieto dobroty zapijete výberom výborného piva z malých pivovarov od Pivotéka Nitra. Taktiež bude v ponuke lahodné vínko od kvalitných slovenských výrobcov vín, ktoré vám ponúknu Vína u Tonka. Chutnú čerstvo praženú kávu, limonády z domácich sirupov a horúcu čokoládu podávanú z imidžovej TAZ-1203 od Inpresso - rodinná pražiareň kávy si vychutnáte len na Letnej zábave.

Pre detičky bude pripravené krásne predstavenie O chlapcovi, ktorý hľadal vôňu čokolády od Maťo Daniš, kde nám autor predstaví príbeh pomocou postavičiek, ktoré ožijú priamo pred nimi. Deti si budú môcť taktiež užiť nafukovací skákací hrad a pre všetky vekové kategórie bude k dispozícii elektrický rodeo býk.

Letná zábava Klokočina