Kultúrne potulky 2017, ktoré sa uskutočnia 17. mája 2017 o 18.00 h. v Dome Matice slovenskej v Nitre je každoročne študentmi Katedry kulturológie FF UKF v Nitre organizované podujatie.

Tento večer je pravidelne venovaný besede s významnou osobnosťou kultúrneho a spoločenského života. Podujatie sa teší dlhoročnej tradícii. V minulých rokoch pozvanie prijali také osobnosti ako napríklad herečka Táňa Pauhofová, básnik Kamil Peteraj, hudobník a komik Marián Čekovský, či herec a hudobník Dano Heriban a iní.

Hosťom siedmeho ročníka Kultúrnych potuliek bude významná slovenská herečka Zuzana Krónerová. Svoju hereckú kariéru začala nástupom do Divadla pre deti a mládež v Trnave a neskôr prešla na bratislavskú Novú scénu. Ďalej pôsobila v Slovenskom národnom divadle, Radošinskom naivnom divadle, či divadle Astorka Korzo ’90. Pôsobí tiež ako filmová a televízna herečka, a za svoje herecké výkony bola niekoľkonásobne ocenená. Viac nielen o umeleckom pôsobení Zuzany Krónerovej sa dozviete na podujatí Kultúrne potulky. Katedra kulturológie FF UKF v Nitre Vás pozýva na podujatie dňa 17.5.2017 o 18.00 h. do Domu Matice slovenskej v Nitre.

Vstup je voľný. Rezervácia miest je možná na: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.

Kultúrne potulky 2017



Zdroj: Katedra kulturológie FF UKF v Nitre