Každú prvú stredu v mesiaci o 17:30 hod. si môže široká nitrianska verejnosť vypočuť rozhovory so zaujímavými ľuďmi z mesta pod Zoborom.

Podvečer prvej aprílovej stredy Nitránsky debaččág odštartoval svoju existenciu v Coffee Tree Friends na Palárikovej ulici. Premiérovými hosťami moderátorky Nikolety Kováčovej, ktorá za projektom stojí, boli akad. maliar Viliam Široký, 2-násobný majster sveta, 5-násobný majster SR a zároveň kapitán HBK Nitrianski rytieri hokejbalista Filip Titka a sushi majster, zakladateľ Koi Sushi Tomáš Richtárik.

„Pri práci v nitrianskej televízii som zistila, že v Nitre je neuveriteľné množstvo zaujímavých ľudí, ktorí môžu nás ostatných motivovať a inšpirovať svojimi životnými príbehmi. V médiách je však často priestor na rozhovory s nimi obmedzený, či už časovo trvaním relácie v televízii a v rádiu alebo počtom znakov v printových médiách, preto som hľadala cestu, ako toto obmedzenie eliminovať a vznikol tento formát,“ vysvetlila Nikoleta Kováčová, ktorá dáva priestor na otázky aj divákom. Tí sa v máji môžu tešiť na hokejový špeciál Nitránskeho debaččágu, ale aj na klaviristu Tomáša Dúckeho, ktorý bude od budúceho mesiaca jeho stálou súčasťou.

Nitránsky debaččág Nitránsky debaččág Nitránsky debaččág Nitránsky debaččág Nitránsky debaččág Nitránsky debaččág Nitránsky debaččág Nitránsky debaččág


Video




Zdroj: Foto: Miroslav Učeň, Video: Jakub Chochula