Mesto Nitra organizuje

V piatok 6. mája o 17.00 h v Kultúrnom dome v Nitre - Dolných Krškanoch účinkujú deti z MŠ a eRka, spevák Lukáš Dávid i spevokol Nádej z Cabaja.

V sobotu 7. mája o 15.00 h v Kultúrnom dome v Nitre - Mlynárciach účinkuje harmonikár Milan Humpolec.

V sobotu 7. mája o 16.00 h Kultúrnom dome v Nitre - Párovských Hájoch spríjemnia chvíle mamám i starým mamám deti z detského folklórneho súboru Zlatňanka.

V sobotu 7. mája od 18.00 h v Kultúrnom dome v Nitre - Dražovciach účinkujú: folklórny súbor Borinka, FS Furmani, folklórna skupina Tradícia i hosť z Brna - folklórny súbor Javorník.

V nedeľu 8. mája o 16.00 h v Kultúrno-spoločenskom centre v Nitre - Janíkovciach účinkujú deti z MŠ i nitrianska kapela See you soon.

V pondelok 9. mája o 16.00 h v Centre voľného času v Nitre účinkuje obľúbená dvojica interpretov - Otto Weiter a Andrea Fischer.

Centro Nitra

8.mája

Workshopy, súťaže, darčeky pre mamičky aj detičky od 15.00 do 17.00 hod.:

Starostlivosť o vlasy - Účesy, poradenstvo a produkty na vlasy
Starostlivosť o nechty - špeciálna manikúra, produkty a poradenstvo
Starostlivosť o pleť - líčenie, poradenstvo, produkty na pleť
Zdravá výživa a ochutnávky
Voňavé kráľovstvo - skúška parfemov
Kult tela - Fitnes tréner a výživové poradenstvo
Detský kútik - tetovačky, tvorivé dielne
Milé prekvapenia :)
Beseda s herečkami z Divadla Andreja Bagara v Nitre od 17.00: Naše pozvanie prijali: Evka Pavlíková, Gabika Dolná, Daniela Kuffelová a Alenka Pajtinková

OC MAX

8.mája

TVORIVÉ DIELNE – VYTVOR DARČEK PRE MAMIČKU!

Deň matiek v MAXe 8.5.2016 od 15:00 do 17:30. Príď do MAXu vytvoriť darček pre svoju mamičku! Vlastnoručne skrášlime darčekové škatuľky s kvietkami či srdiečkami a ozdobíme ich servítkovou technikou a nalepovaním.



Zdroj: Mesto Nitra, webstránky OC