Kúzlo jari ožije na výstavisku Agrokomplex v Nitre počas výstavy Gardenia v dňoch od 14. do 17. apríla.

14.4. – 16.4.2016 od 9 do 18:00 hod.
17.4. 2016 od 9 do 16:00 hod.

Tohtoročná Gardenia s viac ako 300 vystavovateľmi prináša najväčšiu ponuku záhradníckych firiem na Slovensku. Záujemcovia tu nájdu naozaj širokú ponuku kvetov, ako napríklad balkónové, letničky, okrasné dreviny, ovocné stromy, skalničky, kaktusy, cibuľoviny, citrusy, palmy ale aj ďalšie exotické rastliny. Návštevníci si tiež môžu zakúpiť záhradné grily, skleníky, záhradnú keramiku, altánky, náradie či prútený tovar.

Komplexná stavebná výstava Domexpo prevedie návštevníkov všetkým čo súvisí s moderným bývaním a kompletnou stavbou domu či renováciou bytu. Každý, kto má v najbližšom čase podobné plány so svojim bývaním by Domexpo rozhodne nemal zmeškať. Vedomosti z praxe a samozrejme aj rady na rôzne témy budú počas výstavy odovzdávať odborníci z Cechu kachliarov Slovenska, Cechu podlahárov Slovenska, Cech strechárov Slovenska, Cech maliarov Slovenska a Komory kominárov Slovenska.

Solaris Nitra, prichádza už s 4. ročníkom a predstavuje spojenie domu, fotovoltiky a solárnych systémov. Návštevníkom prinesie úsporu energie, využitie prírodného slnečného svetla na báze zariadení a príslušenstva pre fotovoltaiku a solárnu techniku. Ponúka návštevníkom jedinečnú možnosť zozbierať informácie, kontakty a ponuky potrebné k začatiu realizácie svojho bývania v modernom nízkoenergetickom štýle na jednom mieste. Organizátori naplánovali účelové prednášky na témy z oblasti fotovoltaiky, solárnych systémov či všeobecného významu solárnej energie pre súčasnosť a najmä budúcnosť.

Jedinečná výstava Bonsai Slovakia ponúkne počas devätnásteho ročníka návštevníkovi pohľad na orientálne tradície, čajové rituály, bojové umenia a neopakovateľné zážitky pre všetky zmysly. Celkovo sa na výstave predstaví až deväť krajín. Návštevníci budú môcť čaje aj ochutnať počas zážitkového pitia čaju. Bonsai Slovakia predstavuje jedinečnú výstavu, ktorá naozaj obohatí telo i myseľ a predstaví ďaleké exotické kultúry a ich zvyky.

Už dvadsiatykrát sa na výstavisku v Nitre zídu nadšení záhradkári, vyznávači bonsaiov a čaju, rodiny túžiace po novom dome a ekologicky založení ľudia. Spojenie práve týchto štyroch výstav rozhodne nie je náhodné. Výstavy sa navzájom obohacujú vedomosťami a skúsenosťami. Návštevou výstavy Gardenia si skrášlite čas bohatým sprievodným programom a môžete si zveľadiť záhradu, vyskúšať vzdialené kultúry, postaviť si vysnívaný dom a ušetriť so solárnou energiou.


Kompletné informácie

Gardenia Domexpo Solaris Nitra Bonsai Slovakia 2016




Zdroj: Agrokomplex.sk