Cestovná kancelária Bombovo pozývá všetky decká do denných táborov počas celého leta

Cestovná kancelária Bombovo pozýva všetky decká do denných táborov počas celého leta. Už po druhýkrát sa môžu deti tešiť na zábavno-dobrodružný tábor 7 tajomstiev Agrokomplexu v areáli Slovenského poľnohospodárskeho múzea. V krásnom prostredí skanzenu dýchajúceho históriou s nádhernými lietadlami, vrtuľníkom, rušňami, hasičskými autami a traktormi čaká na decká program plný hier a súťaží. Malí bombáčikovia sa môžu tešiť aj na Hobby pavilón s 3D puzzle, tvorivé dielničky a rádiom ovládané modely. Na najdlhšej inline dráhe sa do sýtosti môžu vyšantiť korčuliari, kolobežkári a bicyklisti. V areáli sa nachádza aj jazierko na člnkovanie a rybolov, kolotoč a hojdačky. Okrem vlaku a vláčika sa deti môžu povoziť aj na koníkovi a traktorbuse. Rodičia si môžu pre svoje ratolesti vybrať termín od 1. júla do 2. augusta 2013.

(1.kolo) Súťaž o 1x pobyt v detskom tábore Abeceda športu

Výherca 1.kola súťaže: Ivana Kubelková
Gratulujeme, želáme veľa pekných zážitkov.

(2.kolo) Súťaž o 1x pobyt v detskom tábore Abeceda športu

Výherca 2.kola súťaže: Monika Mrázová
Gratulujeme, želáme veľa pekných zážitkov.

Fotogaléria - 7 tajomstiev Agrokomplexu

Pre deti, ktoré milujú pohyb, šport a zábavu tu je úplná novinka - denný tábor Abeceda športu, ktorý sa bude konať v športovom areáli ZŠ Nábrežie mládeže v Nitre s vychádzkami do parku na Sihoti, brezového hájika či plavárne. Prebiehať bude počas celého júla a augusta. Každý deň si deti môžu vyskúšať množstvo tradičných ale najmä tých menej tradičných športov. Okrem korčuľovania, volejbalu, basketbalu a futbalu sa decká môžu tešiť na go-go busy, člnkovanie, kinder crossfit, sparťanskú dráhu, zlaňovačku a posledný deň na špeciálny sedemboj. Nezabudli sme ani na baby, pre ne je pripravené cvičenie na fitloptách, tréning s cheerleaderkou - roztlieskavačkou, skákanie na gumách a množstvo ďalších zábavných aktivít. Bez medaily neodíde nik.

Fotogaléria - Abeceda športu

Denné tábory sú vhodné pre deti od 5 do 14 rokov, konajú sa vždy v týždňových termínoch cez pracovné dni a to od 8:00 do 17:00 hod.

Okrem denných táborov CK Bombovo ponúka aj klasické pobytové 7-dňové tábory počas letných prázdnin. Širokú ponuku 14 programov tvoria napr. anglický tábor v spolupráci s jazykovou školou Language Planet, futbalová akadémia, Phantoms crew Dance Academy, letná jazdecká škola, tábor pre teenagerov a iné. Bližšie informácie o táboroch a cenách nájdete na plagátoch nižšie a na webovej stránke www.bombovo.sk


Bombovo v Nitre Bombovo v Nitre