Svadobný veľtrh, výstavisko Agrokomplex Nitra

Plánujete svadbu? Inšpirujte sa na svadobnom veľtrhu na Agrokomplexe v Nitre. Všetko pre dokonalú svadbu „pod jednou strechou“! Výstava Svadobné dni a Beauté 2013 je určená všetkým, ktorí majú svoj podiel na príprave výnimočnej udalosti v živote človeka, akou je svadba a pomáha nastávajúcim párom pri realizácii ich spoločného kroku do života.

V tomto roku je svadobná výstava obohatená o komoditu Beauté, v rámci ktorej sa odprezentujú renomovaní vizážisti, kaderníci a salóny krásy. Ani počas tohto ročníka nebude chýbať bohatý sprievodný program, z ktorého môžu návštevníci čerpať množstvo inšpirácie. Pripravené sú súťaže o atraktívne ceny, ako je požičovné svadobných šiat, svadobné doplnky a kozmetické balíčky. Buďte súčasťou rozprávkovej svadby.

Otváracie hodiny:
25.1.2013: 12:00 - 18:00 hod.
26.1.2013: 9:00 - 18:00 hod.

Cenník vstupného a parkovného:
Vstupné: 3€
Študentská kolektívna zľava: 1€
Vstupné zľavnené: 1,5€
Parkovací lístok pre osobné auto: 3€
Parkovací lístok pre autobus: 12€

Vstupné:
Študentská kolektívna zľava 1€: Platí pre študentov stredných škôl, stredísk praktického vyučovania, zameraných na komoditu daného veľtrhu za podmienky organizovaného vstupu v sprievode pedagóga a po predložení zoznamu študentov. Zľavnené vstupné 1,5€: žiaci základných škôl, študenti stredných škôl, študenti vysokých škôl s platným dokladom o štúdiu. Občania nad 62 rokov, ktorí sa preukážu občianskym preukazom. Občania s preukazom ŤZP (preukaz biely), sprievodca držiteľa ŤZP/S. Voľný vstup: deti do začatia školskej dochádzky do 6 rokov veku v sprievode rodiča, občan s preukazom ŤZP/S (preukaz s červeným prúžkom).

Držitelia preukazu ŤZP alebo ŤZP/S preukazujú svoj nárok na zľavu alebo na zľavnené vstupné svojho sprievodcu preukazom ŤZP alebo ŤZP/S spolu s preukazom svojej totožnosti.


Svadobné dni Agrokomplex


Svadobné dni Agrokomplex

Svadobné dni Agrokomplex


Zdroj: Agrokomplex