Politické strany majú už iba mesiac na získanie potencionálnych voličov

S blížiacimi sa voľbami do Národnej rady Slovenskej republiky sa stupňuje aj počet propagačných akcií jednotlivých politických strán. Každá strana sa snaží prostredníctvom týchto akcií prilákať svojich stúpencov, ale najmä získať potencionálnych voličov z radov nerozhodnutých občanov. Prevolebná kampaň je v plnom prúde a dominujú jej dve hlavné témy, ktorými sú ekonomická kríza a jej riešenie a v týchto dňoch neustále prepieraná kauza Gorila.

Mimo politického diania nie je ani Nitra, v ktorej sa podobne ako v iných veľkých slovenských mestách uskutočnil protest proti „gorilám“ v slovenskej politike. Rôzne druhy politickej agitácie už v Nitre prebehli, ale najväčšie strany si svoje mítingy v krajských mestách nechávajú na poslednú chvíľu. Prinášame vám tak prehľad plánovaných predvolebných stretnutí politikov s občanmi v Nitre, ktoré boli doteraz zverejnené.

MOST-HÍD 18. február – 19:00 PKO Nitra
Vystúpia: Cigánski Diabli, Skupina Kochanski, Tolvai Renáta

KDH 19. február – 17:00 PKO Nitra
Fašiangy - centrálny míting KDH, v programe vystúpia Milan Markovič, Pani bratia a cimbalová hudba Zobor

SMER-SD 1. marec – 17:30 Mestská športová hala

SDKÚ-DS 6. marec – 17:30 PKO Nitra
Talkshow Eleny Vacvalovej s politikmi - Sedem so zárukou

Netradičnou formou sa pred voľbami odprezentujú aj niektoré hudobné skupiny (Horkýže Slíže, Polemic a Konflikt), ktoré sa spojili a vytvorili HSPK - Hudobná Strana Pre Každého. Ide však len o spoločné turné, počas ktorého vystúpia aj v Nitre 24. februára o 18:00 v Mestskej hale na Klokočine.

Ak viete aj o ďalších plánovaných akciách a mítingoch politických strán alebo občianskych združení, môžete sa s nimi podeliť v diskusii.

Zdroj: Nitralive.sk