Brány nitrianskeho autosalónu sa dnes otvorili pre novinárov a portál Nitralive bol pri tom

Po ročnej pauze sa na nitrianskom výstavisku Agrokomplex od 29.septembra koná autosalón. Nitralive Vám prináša to najzaujímavejšie, čo Vás pri návšteve autosalónu čaká. Výstava historických vozidiel, medzi ktorými nájdete športové či požiarnické autá, luxusné autá značiek BMW, Ferrari, alebo Jaguar, ale aj nový koncept Škody Vision D. Samostatnou kapitolou každého autosalónu sú hostesky, ktoré nechýbajú ani v Nitre. Počas prvého novinárskeho dňa výstavy však pri viacerých vystavovaných vozidlách chýbali, čo sa ale s otvorením pre verejnosť pravdepodobne zmení.

Škoda Vision D - koncept

Škoda Vision D koncept


Negatívom autosalónu sú zastaralé priestory výstaviska, ktoré nenavodzujú atmosféru jednej z najprestížnejších výstav automobilov v strednej Európe. V porovnaní s 90-tymi rokmi, kedy sa na autosalóne predstavovali takmer všetci výrobcovia automobilov z Európy, či Ameriky, dnes na Agrokomplexe nenájdete ani výrobcov, ktorí majú svoje závody aj na Slovensku.

Tradične sa s autosalónom spájajú aj rôzne motoristické akcie, medzi ktorými nebudú tento rok chýbať OPEN CUP – otvorený pretek motokár, tuningová nedeľa – zraz tuningových vozidiel, alebo jazdy zručnosti. Hlavnou cenou, ktorú môžete vyhrať na tohtoročnom autosalóne je vozidlo Mitsubishi Colt. Ak si chcete zasúťažiť o toto auto, tak navštívte AUTOSALÓN NITRA 2011, ktorý bude trvať od 29.9. do 3.10. 2011.

Fotogaléria

Video



Zdroj: Nitralive.sk