Tradičný Klokočinský jarmok otvára tento rok svoje brány v piatok 29. augusta 2014 na priestranstve nad Mikovíniho ulicou a potrvá tri dni. Ponúkne množstvo hudby, tanca, ochutnávok gurmánskych špecialít, detských súťaží a zábavy pre všetky vekové kategórie.

Gurmánov čakajú lahôdky ako hrozno, burčiak, lokše, klobásy, kačacina, cigánske rebierka, pre deti a mládež je pripravený lunapark, kolotoče, atrakcie rôzneho druhu, vozenie na koníkoch a poníkoch.

Piatkové popoludnie si môžete spríjemniť so Swingless Jazz Ensemble Nitra, Tanečným klubom Jumping Nitra a Folklórnou skupinou Zbežanka. Večerná zábava obohatená o tradičnú kotlíkovú fazuľovicu začne o 18:00 hod. koncertom dvoch nevidiacich spevákov: tenoristu Maroša Banga a českého barytonistu Radka Žaluda. Príval recesie a zábavy zažijete s kapelou Ploštín Punk a do tanca zahrá Janissa Band.

Fotogaléria 2013


Sobotňajšie popoludnie bude patriť deťom a ich súťažiam, prehliadku svojej činnosti uvedie Centrum voľného času DOMINO; Agility – ukážky športovania so psíkmi, interaktívnu hru Mechúrik Koščúrik uvedie Divadlo z domčeka a ďalšie iné aktivity. Rock/metalová skupina Metropolis „odpáli“ predvečerný program. Program bude pokračovať Klokočinským gulášom a tanečnou zábavou s Happyband Orchestrom.

Nedeľňajšie tekvicové variácie (resp. jesenné variácie z plodov záhrad) patria už neodmysliteľne ku koloritu Klokočinského jarmoku. Cirkevné centrum voľného času Klokočina predstaví svoju činnosť. Príďte si vychutnať svoju nedeľňajšiu šálku kávy so „skutočnými Nitrančanmi“ z kaviarne Gustoso a popritom môžete sledovať úžasné hudobno – tanečné vystúpenie Folklórneho súboru VILA z Nového Sadu zo Srbska. V podvečer si môžete zaspievať a zatancovať na známe westernové melódie s Country Limit Clubom z Prievidze. Záverečná veselica s hudobnou skupinou SENZUS ponúka tie najznámejšie melódie do spevu i do tanca.


Klokočinský jarmok 2014 - plagát


Zdroj: NISYS