Aj tento rok Vás do centra Nitry pozýva o.z. NEUTRA RIDERS s akciou, ktorá po svojom vydarenom 1. ročníku bude pokračovať na námestí

Máme za sebou veľmi vydarenú akciu. Podujatie bolo veľmi dobre zorganizované a nálada bola veľmi dobrá. Bavili sa tak súťažiaci, ako aj diváci. Ponúkame vám fotografie aj video, na budúci ročník sa určite príďte pozrieť. Prajeme Jib Dab Jam-u veľa úspechov a ostáva len dúfať, že podobných akcií sa v Nitre bude konať viac.

Fotogaléria od: Nitralive.sk

Fotogaléria od: Miroslav Kovarčík

Video z podujatia

Video - Lukáš Tršo - víťaz kategórie FreeSki Slide Jam

Kde sa to celé uskutoční? Celé sa to odjazdí na tom istom námestí ako minulý rok ale na inom spote. Hneď vedľa najznámejšieho divadla Andera Bagara na schodoch s perfektných výhľadom na hrad. Otvorený priestor bude ponúkať viac perspektív pre fotografov, viac priestoru pre verejnosť a samotných jazdcov.

Bude sa jazdiť: Dve úplne nové prekážky – 7,5m rail + 7,5m KinkBox

Formát: Jazdiť sa bude formou Jamov. Budú vytvorené skupiny jazdcov, ktorí sa ukážu približne v hodinovom jame a najlepší sa dostávajú do finále. Tento rok bude rozhodovanie prenechané profesionálom. Feyo sa bude starať o speakovanie akcie.

KDE: Svätoplukovo námestie v Nitre
KEDY: 19.3.2011 od 10:00 do 17:00
AFTER PARTY: 20:00 Čudný Pohľad | HP ATLAS + The Rabbeats | VSTUP: 3 EUR
LACNÉ UBYTOVANIE: www.ubytovanienitran.sk
INFO: 0911 581 244 Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.

Celú akciu sa usporiadatelia snažia vytvoriť tak aby si rideri zajazdili a pobavili sa do sýtosti a aby ich nič netrápilo. Dúfame, že počasie nám bude priať a všetci sa stretneme a zabavíme sa. V mene všetkých organizátorov hovorím, že sa tešíme na každého kto príde či už ako divák alebo rider.

Jib Dab Jam Nitra 2011 plagát

Zdroj: Neutrariders.sk, foto Nitralive.sk